Μηνιαία Αρχεία: Σεπτεμβρίου 2020

  1. 6 +1 tips για γυναικεία εσώρουχα

    Γυναικεία εσώρουχα, μικρά tips που θα πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά.

    Μάθε ποια κριτήρια πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την επιλογή του σωστού εσωρούχου σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων προϊόντων ή και σε ένα φυσικό κατάστημα. Η επιλογή γυναικείων εσωρούχων που ταιριάζουν και αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα είναι εξίσου απαραίτητη για μια γυναίκα, όπως και η επιλογή ενός τέλειου φορέματος. Ωστόσο, επειδή είναι απλώς εσώρουχα, πολλές γυναίκες δεν δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια επιλέγοντας τις περισσότερες φορές με οικονομικά κριτήρια. Εάν είσαι μία από τις γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία καλύτερα να το ξανά σκεφτείς πριν αγοράσεις καθαρά και μόνο με οικονομικά κριτήρια! Τις περισσότερες φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

    Για παράδειγμα, σκέψου τι συμβαίνει όταν φοράς ένα φόρεμα που αγκαλιάζει αρκετά τ

    Διαβάστε περισσότερα
  2. Bamboo κάλτσες τι είναι και γιατί να τις προτιμήσετε!

    Τα πλεονεκτήματα του bamboo στις κάλτσες

    Στις μέρες μας συνεχώς ακούμε για το υλικό bamboo και πως αυτό χρησιμοποιείται για διάφορες χρήσεις. Από εσώρουχα, κάλτσες, φανελάκια μέχρι και σεντόνια. Η χρήση του με την πάροδο των χρόνων έχει αυξηθεί πολύ καθώς τα οφέλη του είναι αρκετά.

    Εμείς θα μιλήσουμε για τις bamboo κάλτσες, οι οποίες είναι εξαιρετικά φιλικές προς το περιβάλλον, και πως αυτές μπορούν να σε απαλλάξουν από διάφορα προβλήματα, χρόνια και μη. Γνωρίζατε ότι το μπαμπού είναι 40% πιο απορροφητικό από το καλύτερο οργανικό βαμβάκι; Καλά διαβάσατε. Αυτό σημαίνει ότι απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα και είναι εξαιρετικά άνετο όταν είναι φορεμένο.

    Οι φυσικές ιδιότητες που έχουν οι bamboo κάλτσες συμβάλλουν στο να έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

    • Είναι υποαλλεργικές

    Εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα ή είσα

    Διαβάστε περισσότερα