Μηνιαία Αρχεία: Απριλίου 2021

  1. 9 κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες με τα εσώρουχα

    Εικόνα του blog με ένα μαγιό με σχέδιο λεμόνια και  ένα διακοσμητικό λεμόνι και φύλλα πάνω σε ένα τραπέζι

    Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να κοιτάζει για νέα εσώρουχα και να σκέφτεται, "Είναι τόσο υπέροχο! Πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θα το αγοράσω αμέσως!"; Εάν ναι, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Το suc.gr συγκέντρωσε για εσάς τα 9 πιο κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν αγοράζουν ή φοράνε εσώρουχα. Δείτε αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας τουλάχιστον σε μία από αυτές τις περιπτώσεις.

    1. Ύφασμα σουτιέν

    υλικό σουτιέν

    Να προτιμάτε να μην συνδυάζετε δαντελωτά εσώρουχα κάτω από στενά παντελόνια ή λεπτές μπλούζες, ειδικά όταν αυτά έ

    Διαβάστε περισσότερα
  2. 5 προτάσεις σχετικά με δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

    Εικόνα του blog με δύο σετ πιτζάμες με τιράντα για του Αγίου Βαλεντίνου

    Φλεβάρης, ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου κατέφθασε! Γεμάτος νέες, τόσο ξεχωριστές, παραλαβές που είμαστε σίγουροι ότι ήδη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Η νέα συλλογή είναι γεμάτη με έντονα, ζωηρά, χρώματα και μοναδικά σχέδια. Καθώς κάποιοι από εσάς μας ρωτήσατε για τις δικές μας προτάσεις σχετικά με δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου, αποφασίσαμε να γράψουμε αυτό το άρθρο για όλους εσάς που αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το κατάλληλο δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων.

    Ωστόσο, οι παρακάτω προτάσεις θα ήταν ιδανικές για δώρα, μια επέτειο, τα γενέθλια ή απλά μια ιδιαίτερη στιγμή σας και όχι μόνο για δώρα Αγίου Βαλεντίνου. Άλλωστε όπως αναφέρουν πολλοί, οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα. Θα συμφωνήσουμε!

    Γυναικεία Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

    1. Sexy strings & brazilian

    Διαβάστε περισσότερα