Ιστολόγιο

 1. Πως να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν  Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν μπορούν να βρουν το κατάλληλο νούμερο σουτιέν, αυτό το άρθρο ήρθε για να λύσει κάθε σου απορία γύρω από τους αριθμούς και τα γράμματα των μεγεθών ενός σουτιέν.

  Αρχικά, το νούμερο του σουτιέν αποτελείται από δύο ψηφία. Από έναν αριθμό και από ένα γράμμα.

  Το μέγεθος του θώρακα (band size) μετριέται με αριθμούς: 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 (+5 κάθε φορά)

  Το cup μετριέται με γράμματα: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J.

  Για να βρεις το δικό σου νούμερο ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  Μέτρησε την περιφέρεια του θώρακα

  Διαβάστε περισσότερα
 2. Ρίγες: Επιστρέφουν για να μείνουν;

  Ναι, οι ρίγες επιστρέφουν για να μείνουν. Είτε αυτό μας πανικοβάλλει, είτε μας ενθουσιάζει, το γεγονός είναι ότι το floral έχει αρχίσει να ενδίδει και να παραδίδει τη σκυτάλη του στο γνωστό μας ριγέ στυλ. Είναι γνωστό ότι το στυλ αυτό έχει εξίσου φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς …πολέμιους! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το περιγράψουμε -ίσως μόνο ένας: έχει ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει τη μαγεία του και άλλους που δεν βρήκαν ακόμη τη σωστή οπτική.

  Και όσο κι αν το λέμε αυτό μεταξύ σοβαρού και αστείου, όντως οι ρίγες θα έπρεπε να συνοδεύονται από την ένδειξη «Προσοχή Επικίνδυνο». Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλώς γιατί θα πρέπει να το πάρουμε κάποια στιγμή σοβαρά πως η αγαπημένη μας ρίγα έχει δική της προσωπικότητα, χαρακτήρα και ικανότητα να παίζει με την όρασή μας.

  Ναι, ναι, υπάρχει ο γνωστός μύθος του «κονταίνει - ψηλώνει, κ.λπ.», στην πραγματικότητα όμως οι ρίγες είναι ένα υ
  Διαβάστε περισσότερα
 3. Τί είναι το Tonal dressing και γιατί μιλούν όλοι γι’ αυτό;


  Η Άνοιξη είναι εδώ για τα καλά, και όσο αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε πως όλα αλλάζουν γύρω μας, άλλο τόσο νοιώθουμε κι εμείς την ανάγκη να αλλάξουμε αισθητική. Και μαζί με την αισθητική, στο πακέτο των αλλαγών συμπεριλαμβάνονται και πολλά άλλα δεδομένα της καθημερινής μας αντίληψης των πραγμάτων. Ναι, πολλές παράμετροι θα αλλάξουν. Θα αναθεωρήσουμε πολλά και μάλλον προς το καλύτερο. Γι’ αυτό, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τονίσουμε ακόμη περισσότερο αυτή την αλλαγή. Έτσι, μέσα σε αυτά, και το κομμάτι της αίσθησης που εκπέμπουμε με το στυλ και το ντύσιμό μας.

  Ας δoύμε όμως πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτός ο τρόπος έκανε τα πρώτα βήματά του ως τάση το Καλοκαίρι του 2019, αλλά πέρασε από πολλά κύματα πριν κατασταλάξει σε κάτι που έχει συνοχή, και δεν είναι άλλος από το Tonal dressing, ή σε απλά ελληνικά: Μονοχρωματικό ντύσιμο. Τί σημαίνει αυτό;

  Όχι, σε καμία
  Διαβάστε περισσότερα
 4. Ντύσου Άνοιξη, γίνε η Άνοιξη που ζητάς!

  Είμαστε δυο ανάσες από την Άνοιξη, τυπικά, ημερολογιακά, συναισθηματικά… Όλα τα βήματα μας πηγαίνουν εκεί που τα χρώματα θα αρχίσουν να μπαίνουν και πάλι στη ζωή μας, να κυριαρχούν γύρω μας… Πάνω μας!

  Αυτό είναι το πλαίσιο της Άνοιξης: Η κυριαρχία της με κάθε τρόπο στη Φύση, στην καθημερινότητά μας, αλλά και πάνω μας, στα ρούχα που επιλέγουμε! Είτε για να φτιάξουν τη διάθεσή μας, είτε για να εξωτερικεύσουν την αλλαγή και την αναζωογόνηση που επικρατεί και εντός μας. 

  Διαβάστε περισσότερα
 5. Ανεβάζοντας τις knee high κάλτσες σε άλλο επίπεδο!

  Μπορεί στις αρχές του 2000 να ήταν σήμα κατατεθέν για τα αμερικάνικα κολλέγια. Μπορεί να δημιούργησαν ένα ολόκληρο «κίνημα», πίσω από το preppy style. Μπορεί να ήταν μέχρι και χαρακτηριστικό στοιχείο ενός σνομπίστικου outfit. Σήμερα όμως έχoyn ξεπεράσει όλα εκείνα τα κλισέ και τα στερεότυπα, και βρίσκονται μέσα στις πιο hot επιλογές! 

  Ο λόγος για τις knee high κάλτσες που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά δύο ιδιαίτερης σημασίας πράγματα, να γοητεύουν μέχρι παρεξηγήσεως και να χαρίζουν ζεστασιά στους κρύους αυτούς μήνες! Πώς όμως μπορούν να φορεθούν οι knee high κά

  Διαβάστε περισσότερα
 6. Valentine SUC - ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

  Valentine SUC - ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

   

  1. Στοιχεία Εμπόρου που διεξάγει την κλήρωση («Διοργανώτρια»):
  • 1. Επωνυμία Σουχά Ντελήογλου - Σουκάν Ντελήογλου Ο.Ε.
  • 2. Διακριτικοί Τίτλοι SUC, SUC.GR
  Διαβάστε περισσότερα
 7. Υπάρχει θέμα! Τα push-up σουτιέν νοιώθουν παρεξηγημένα!

  Υπάρχει θέμα! Τα push-up σουτιέν νοιώθουν παρεξηγημένα! 

  Ως γυναίκες έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε το ιδανικό μέσα από ένα εκτεταμένο πλήθος εσωρούχων. Και ειδικότερα, όταν πρόκειται για τις κατηγορίες του σουτιέν, οι επιλογές μοιάζουν ατελείωτες. Υπάρχει όμως μία βασική παρεξήγηση: Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα push-up σουτιέν απευθύνονται μόνο στα μικρότερα στήθη. Αυτή, η λάθος αντίληψη, μας στερεί από μια εξαιρετικά χρήσιμη επιλογή, που μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά σε διάφορες στιγμές της μέρας μας. 

  Διαβάστε περισσότερα
 8. ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ SUC - Xmas

  ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

   

  1. Στοιχεία Εμπόρου που διεξάγει την κλήρωση («Διοργανώτρια»):
  1. Επωνυμία Σουχά Ντελήογλου - Σουκάν Ντελήογλου Ο.Ε.
  2. Διακριτικοί Τίτλοι SUC, SUC.GR 
  3. ΑΦΜ 997615251
  4. Νομική Μορφή Ο.Ε.
  5. Έδρα:
   1. Νομός ΞΑΝΘΗΣ Δήμος ΑΒΔΗΡΩΝ Πόλη ΣΕΛΕΡΟ Τ.Κ. 67100 Τ.Θ.
  Διαβάστε περισσότερα
 9. Παιδικές Χειμωνιάτικες Πιτζάμες για μέρες γιορτής και χαράς!

  Γιορτινές μέρες και μοιάζουν όλα να έχουν πάρει τον δικό τους δρόμο, μέσα από πολύχρωμα λαμπάκια, μπάλες, γιρλάντες, και μέσα από όλα εκείνα που ξυπνούν ένα κομμάτι της δικής μας παιδικότητας, που θέλει να δοκιμάσει λίγη από την παλιά αίσθηση και τον ρυθμό των δικών μας ανέμελων γιορτινών στιγμών, τότε που όλα έμοιαζαν μαγικά.

  Είναι αυτός ο ρυθμός που μας κάνει να κρατάμε λίγο χώρο για εκείνη τη μαγεία των ημερών και να τη μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε, και ακόμη περισσότερο με τα δικά μας παιδιά! Γι’ αυτό και στο SUC σκεφτόμαστε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές των γιορτών και δίνουμε μία ακόμη αφορμή για μεγάλα παιδικά γιορτινά χαμόγελα με τις χειμωνιάτικες παιδικές πιτζάμες.


  Απαλό ως βαμβάκι

  Και ναι, «ως», και όχι «σαν». Οι χειμωνιάτικες παιδικές πιτζάμες φροντίζουμε να προέρχονται από κατασκευαστές με πιστοποιημένες πρώτες ύλες, και μάλιστα, στην ύφανσή τους, αποτε
  Διαβάστε περισσότερα
 10. ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

  ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

  ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

   

  1. Στοιχεία Εμπόρου που διεξάγει την κλήρωση («Διοργανώτρια»):

                  1.1.        Επωνυμία Σουχά Ντελήογλου - Σουκάν Ντελήογλου Ο.Ε

                  1.2.        Διακριτικοί Τίτλοι SUC, SUC.GR

                  1.3.        ΑΦΜ 997615251

                  1.4.        Νομική Μορφή ΟΕ

                  1.5.        Έδρα:

                              1.5.1.        Νομός ΞΑΝΘΗΣ Δήμος ΑΒΔΗΡΩΝ Πόλη ΣΕΛΕΡΟ Τ.Κ. 67100 Τ.Θ.

  1. Δηλώσεις συμμετεχόντων

                  2.1.        Όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήρωση δηλώνουν ότι:

                              2.1.1.        α) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εκάστοτε προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας /

  Διαβάστε περισσότερα
Σελίδα