Μηνιαία Αρχεία: Νοεμβρίου 2020

  1. John Frank η νέα τάση στην ανδρική μόδα

    Εικόνα του blog με εσώρουχα και πιτζάμες του brand John Frank

    Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για μία τόσο μοναδική και ξεχωριστή μάρκα η οποία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον John Frank. Όσοι γνωρίζετε αυτή την μάρκα είναι σίγουρο ότι την έχετε λατρέψει από την πρώτη στιγμή που την είδατε τυχαία μπροστά σας.

    Ακόμη και αν δεν σας άρεσε τόσο, καθώς μπορεί να μην ταιριάζει με την αισθητική σας, είμαστε σίγουροι ότι δεν πέρασε απαρατήρητη μιας και τόσο τα σχέδια των προϊόντων της όσο και οι συσκευασίες της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αλλά και ξεχωριστά.

    Παρακάτω, θα αναφερθούμε στο πότε ξεκίνησε η εταιρεία John frank, ποιος είναι ο στόχος της σαν εταιρεία, στις κατηγορίες προϊόντων που έχει αυτή τη στιγμή αλλά και στις πανέμορφες συσκευασίες της.

    Η εταιρεία John Frank ιδρύθηκε το 2008 στην Κωνσταντινούπολη. Από τότε έχει γίνει μια εμβληματική ανδρική μάρκα η οποία υποστηρίζε

    Διαβάστε περισσότερα
  2. Πως να διαλέξεις παιδικές πιτζάμες

    Εικόνα του blog με σετ παιδικές πιτζάμες μία για αγόρι και μία για κορίτσι

    Η εβδομάδα τελειώνει με νέο άρθρο όπως σας έχουμε υποσχεθεί! Σε αυτό το blog post θα μιλήσουμε για τις επιλογές υφασμάτων που υπάρχουν στην αγορά για τις παιδικές πιτζάμες.

    Η επιλογή της τέλειας πιτζάμας για παιδιά μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο για τους γονείς καθώς η άνεση του παιδιού είναι μια πτυχή στην οποία κανένας γονέας δεν θα συμβιβαζόταν συνειδητά. Για το λόγο αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη οι πιτζάμες να είναι άνετες και φυσικά να μην τους λείπουν τα ζωηρά χρώματα και σχέδια. Δεδομένου του γεγονότος ότι τα παιδιά έχουν ευαίσθητο δέρμα, η γνώση των πολλών επιλογών υφασμάτων που διατίθενται στην αγορά είναι σημαντική για τους γονείς.

    Ποιοι είναι οι παράγοντες στους οποίους πρέπει να βασίσω την επιλογή υφάσματος για τις παιδικές πιτζάμες;

    Οι εποχιακές αλλαγές θα πρέπ

    Διαβάστε περισσότερα