Μηνιαία Αρχεία: Μαϊ 2020

  1. Ρίγες: Επιστρέφουν για να μείνουν;

    Ναι, οι ρίγες επιστρέφουν για να μείνουν. Είτε αυτό μας πανικοβάλλει, είτε μας ενθουσιάζει, το γεγονός είναι ότι το floral έχει αρχίσει να ενδίδει και να παραδίδει τη σκυτάλη του στο γνωστό μας ριγέ στυλ. Είναι γνωστό ότι το στυλ αυτό έχει εξίσου φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς …πολέμιους! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το περιγράψουμε -ίσως μόνο ένας: έχει ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει τη μαγεία του και άλλους που δεν βρήκαν ακόμη τη σωστή οπτική.

    Και όσο κι αν το λέμε αυτό μεταξύ σοβαρού και αστείου, όντως οι ρίγες θα έπρεπε να συνοδεύονται από την ένδειξη «Προσοχή Επικίνδυνο». Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλώς γιατί θα πρέπει να το πάρουμε κάποια στιγμή σοβαρά πως η αγαπημένη μας ρίγα έχει δική της προσωπικότητα, χαρακτήρα και ικανότητα να παίζει με την όρασή μας.

    Ναι, ναι, υπάρχει ο γνωστός μύθος του «κονταίνει - ψηλώνει, κ.λπ.», στην πραγματικότητα όμως οι ρίγες είναι ένα υ
    Διαβάστε περισσότερα
  2. Ανδρικά εσώρουχα όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

    Νέα εβδομάδα με νέο άρθρο.

    Σήμερα θα μιλήσουμε για τα ανδρικά εσώρουχα και για κάποιους κανόνες που θα ήταν καλό να γνωρίζουν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι άνδρες.

    Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθετε για τα ανδρικά εσώρουχα. Όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Δεν είναι μόνο το 4πτυχο φόρεσέ το, άλλαξέ το, πλύνετε το, επανέλαβε, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότεροι παράγοντες στην επιλογή ανδρικών εσωρούχων από ό,τι πιστεύει η πλειοψηφία των ανδρών.

    Εκτός από τους βασικούς κανόνες υγιεινής που πρέπει να ακολουθεί και να τηρεί κανείς με τα ανδρικά του εσώρουχά, υπάρχουν και ορισμένα ακόμα πράγματα που κάθε άνδρας οφείλει να γνωρίζει.

    Διαβάστε περισσότερα