Εικόνα του blog με δύο σετ πιτζάμες με τιράντα για του Αγίου Βαλεντίνου

Μπήκαμε και πάλι στο Φλεβάρη, τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου! Ο μήνας που γιορτάζουν οι απανταχού ερωτευμένοι! Τον περιμέναμε για καιρό και τον υποδεχόμαστε με νέες αφίξεις σε μια συλλογή που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Γεμάτη με όμορφα σχέδια, πολλά χρώματα και ιδιαίτερα εσώρουχα για κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Δεχόμενοι λοιπόν από εσάς ερωτήσεις σχετικά με προτάσεις δώρων από εμάς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τις ιδέες μας και σας τις παρουσιάζουμε για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Ωστόσο, τα δώρα αυτά δεν είναι μόνο κατάλληλα για την περίσταση της ημέρας εκείνης, αλλά και για κάθε μέρα, για την επέτειό σας, τη γιορτή των γενεθλίων σας ή απλά μια ιδιαίτερη στιγμή σας με ξεχωριστή σημειολογία. Άλλωστε, όπως είναι κοινώς αποδεκτό, οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα και εμείς συμφωνούμε απόλυτα!

Γυναικεία Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

1. Sexy strings & brazilian

Όταν κάποιος ακούει κάτι σχετικό με δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το μυαλό του πάει αναπόφευκτα στα sexy εσώρουχα (slips). Μια λύση για δώρο που είναι οικονομική και ταυτόχρονα δεν παύει να εντυπωσιάζει τον παραλήπτη του δώρου. Με τιμές από 3.90€ που φτάνουν ως τα 11.50€, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από σχέδια με σέξι και μοντέρνο ύφος, αλλά και πιο κλασικές επιλογές. Για τους λάτρεις της φαντασίας θα βρείτε και εσώρουχα με led που δίνουν μια πιο futuristic νότα. Στην κατηγορία φυσικά κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα που προσδίδει ερωτικό χαρακτήρα, αλλά μπορείτε να βρείτε και άλλες φινετσάτες επιλογές σε μαύρο χρώμα, για πιο κλασικά γούστα ή μωβ, ροζ και λευκό για τους πιο εναλλακτικούς. Πατήστε ΕΔΩ για να γνωρίσετε όλη την Valentine’s συλλογή μας από εσώρουχα.

string vida string flirty string valentina

2. Babydoll & Νυχτικά

Μια πιο ολοκληρωμένη λύση δώρου αποτελούν τα babydoll, καθώς έρχονται σαν σετ με string εσώρουχο και έχουν σαφώς πιο ερωτικό χαρακτήρα. Με πάρα πολλές επιλογές στην κατηγορία, καθώς και ευρεία γκάμα μεγεθών μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σετ από 9.90€ μέχρι και 30.90€. Από Small έως 3XL για να επιλέξετε κομμάτια μοναδικά που θα τα λατρέψετε. Ιδανικά δωράκια για τον Valentine σας.

Νυχτικό alice ολόσωμο celine νυχτικό beatrice

3. Πιτζάμες Βαλεντίνου

Τα δώρα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν περιορίζονται όμως σε αυτά που έχουν χροιά ερωτική αλλά μπορούν να είναι επίσης πολύ γλυκά και άνετα, όπως ένα ζευγάρι πιτζάμες. Ειδικά αυτή την περίοδο, που οι νύχτες είναι πιο κρύες, τη συγκεκριμένη κατηγορία την έχουμε αγαπήσει όλοι. Παράλληλα είναι ένα δώρα διαχρονικά κλασικό, που δε θα θεωρηθεί ποτέ ξεπερασμένο. Έτσι λοιπόν, εμείς σας προτείνουμε πιτζάμες γεμάτες από αγάπη και έρωτα, που προορίζονται για τη γιορτή των ερωτευμένων. Η πρώτη επιλογή έρχεται από την εταιρία Siyah Inci και είναι η πιτζάμα Red Hearts. Μπλούζα πουκάμισο, κόκκινη με μαύρες καρδούλες επάνω. Από 95% εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι. Η δεύτερή μας επιλογή είναι η fleece πιτζάμα Be Mine, με λευκή μπλούζα και κόκκινο παντελόνι με λευκές καρδούλες επάνω. Σας προτείνουμε αυτή τη fleece πιτζάμα, γιατί εκτός από ζεστή που είναι, η συγκεκριμένη υφή ήταν φέτος η αγαπημένη σας. Τρίτη μας επιλογή είναι η πιτζάμα Eliza. Η μπορντό απόχρωσή της σε συνδυασμό με το σατέν ύφασμα την κάνει classy και ταυτόχρονα sassy.  Ένα σετ που, όποια και αν είναι η παραλήπτης, θα το λατρέψει σίγουρα όταν το λάβει.

dear love  eliza πιτζάμα 

Ανδρικά Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

4. Boxers

Οι γυναίκες πάντα δυσκολεύονται να διαλέξουν κατάλληλο δώρο για τον αγαπημένο τους, γιατί οι διαθέσιμες επιλογές για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου απευθύνονται κυρίως στο κοινό που αναζητά γυναικεία underwear. Στο SUC.GR όμως θα βρείτε τεράστια ποικιλία από το πιο safe δώρο που μπορείτε να κάνετε, τα ανδρικά μποξεράκια. Με τιμές από 2.90€ έως και 33.90€ για ένα όμορφο και premium σετ εσωρούχων που περιλαμβάνει 3πλέτα από μπόξερ σε όμορφο κουτί δώρου με σχέδια ασορτί με τη θεματολογία του μοντέλου του προϊόντος. Για να βρείτε τα προϊόντα μας πατήστε ΕΔΩ.

boxer boxer 2ada basic boxer john frank

5. Fashion Κάλτσες

Η πιο σύγχρονη τάση που υιοθετούν όλο και περισσότεροι άνδρες είναι το να φορούν μοντέρνες και πολύχρωμες κάλτσες με σχέδια ευφάνταστα και funky. Κάλτσες που θα μπορούσες να τους δωρίσεις σε συνδυασμό με σοκολάτες και άλλα μικρά δωράκια. Με τιμές πολύ προσιτές για την κατηγορία αυτή από 2.90€ έως 24.90€ για μια premium επιλογή με 4άδα από κάλτσες, μέσα σε ασορτί με το θέμα τους κουτί δώρου. Μπορείτε να βρείτε όλες τις fashion κάλτσες μας ΕΔΩ.

fashion lips chocolate socks scooter socks

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε για μια πιο εύκολη επιλογή δώρων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Και για όλους εκείνους που δεν έχουν βρει ακόμη το άλλο τους μισό, ας μην το βάζουν κάτω!

Ο έρωτας έρχεται στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις!