Γυναικεία εσώρουχα, μικρά tips που θα πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά.

Μάθε ποια κριτήρια πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την επιλογή του σωστού εσωρούχου σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων προϊόντων ή και σε ένα φυσικό κατάστημα. Η επιλογή γυναικείων εσωρούχων που ταιριάζουν και αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα είναι εξίσου απαραίτητη για μια γυναίκα, όπως και η επιλογή ενός τέλειου φορέματος. Ωστόσο, επειδή είναι απλώς εσώρουχα, πολλές γυναίκες δεν δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια επιλέγοντας τις περισσότερες φορές με οικονομικά κριτήρια. Εάν είσαι μία από τις γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία καλύτερα να το ξανά σκεφτείς πριν αγοράσεις καθαρά και μόνο με οικονομικά κριτήρια! Τις περισσότερες φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Για παράδειγμα, σκέψου τι συμβαίνει όταν φοράς ένα φόρεμα που αγκαλιάζει αρκετά το σώμα, ή εάν επιλέξεις ένα στενό παντελόνι. Τα ρούχα θα πιέζουν το σώμα με συνέπεια να φαίνεται το εσώρουχο αλλά και σημεία του σώματος που δεν θέλεις. Επομένως, η καλύτερη λύση είναι η αγορά γυναικείων εσώρουχων με βάση το σωματότυπο καθώς και τα ρούχα που θέλουμε να συνδυάσουμε την εκάστοτε φορά. Εάν θέλεις να αποφύγεις λάθη, τα οποία κάνει η πλειοψηφία των γυναικών, διάβασε τις επόμενες ενότητες για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που έχεις κατά την αγορά εσωρούχων με βάση τον τύπο του σώματός σου.

1. Βεβαιώσου ότι διαλέγεις πάντα εσώρουχα που αντιστοιχούν στον τύπο του σώματός σου, στο χαρακτήρα σου και στο είδος του ρούχου που θέλεις να συνδυάσεις με αυτά.

2. Επέλεξε εσώρουχα που φαίνονται να είναι αρμονικά με τον τόνο του δέρματος σου, μιας και θα αισθανθείς καλύτερα φορώντας τα.

3. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι περισσότερες μάρκες έχουν διαφορετικά μεγεθολόγια εσωρούχων. Για παράδειγμα ένα small μέγεθος που ανήκει στην εταιρεία "Donella" μπορεί να μην είναι ίδιο με το small της εταιρείας "Norddiva". Γι' αυτό παρατηρούμε τα μεγεθολόγια κάθε εταιρείας πριν αποφασίσουμε να αγοράσουμε.

4. Προτίμησε βαμβακερά γυναικεία εσώρουχα καθώς είναι φιλικά για το δέρμα και για την ευαίσθητη περιοχή. Τα βαμβακερά εσώρουχα είναι τα μόνα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και δεν παγιδεύουν την υγρασία στο εσωτερικό τους σε αντίθεση με άλλα υλικά, όπως τα συνθετικά.

5. Μη διστάσεις να διαθέσεις λίγα περισσότερα χρήματα σε ποιοτικά γυναικεία εσώρουχα με σχέδια ή δαντέλα. Μιας και αυτά τα εσώρουχα θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση ενισχύοντας τόσο την εμφάνιση σου όσο και την άνεση που νιώθεις όταν τα φοράς.

6. Με κάθε κόστος, απέφυγε τα σφιχτά, στενά, εσώρουχα καθώς εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος στο στομάχι. Επίσης, η ευαίσθητη περιοχή πρέπει να παραμένει υγιεινή. Όταν φοράς ένα σφιχτό εσώρουχο, δεν αφήνεις τον κόλπο να αναπνέει. Με συνέπεια να υπάρχει πιθανότητα υπερβολικής εφίδρωσης που μπορεί να εναποτεθεί στην περιοχή, προκαλώντας υγρασία.

7. Εάν το εσώρουχο είναι πιο φαρδύ γύρω από την περιοχή της μέσης και σακουλιάζει επέλεξε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Σύμφωνα με τις περισσότερες γυναίκες, η επιλογή εσωρούχων είναι μια πολύ προσωπική εμπειρία.

Με βάση αυτά που έμαθες παραπάνω μπορείς να την κάνεις υπέροχη. Ξεκίνα από μία έρευνα στην ντουλάπα σου. Εντόπισε πιθανές ελλείψεις και ξεκίνα το αγοραστικό σου ταξίδι στον κόσμο των γυναικείων εσωρούχων. Μην ξεχνάς να επιλέγεις εσώρουχα τα οποία θα τονίσουν τη θηλυκότητα σου αλλά και τη διάθεση σου!

Δείτε όλα τα γυναικεία εσώρουχα εδώ: