Μηνιαία Αρχεία: Οκτωβρίου 2020

  1. Πως να διαλέξεις εσώρουχα γυναικεία με βάση τον σωματότυπό σου

    Όπως σας είχαμε υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα, το θέμα του σημερινού blog post μας είναι:

    “Πως να βρεις εσώρουχα γυναικεία με βάση τον σωματότυπό σου”.

    Θα αναλύσουμε τους 5 σωματότυπους και θα αναφερθούμε στο ποια είναι τα κατάλληλα εσώρουχα γυναικεία για κάθε έναν από αυτούς. Αν δεν έχεις πολύ χρόνο να διαβάσεις όλο το άρθρο σου προτείνουμε να ανατρέξεις στο δικό σου σωματότυπο και να μάθεις όσες λεπτομέρειες χρειάζεσαι. Ας ξεκινήσουμε!

    Σωματότυπος Μήλο

    σωματότυπος μήλο

    Στον σωματότυπο μήλο ο κορμός κατά κύριο λόγο είναι στρογγυλεμένος, οι γλουτοί είναι μικροί και επίπεδοι καθώς και τα πόδια είναι λεπτά. Οι γυναίκες που έχουν αυτό το είδος σωματότυπου μ

    Διαβάστε περισσότερα
  2. Γυναικεία slip 6 διαφορετικοί τύποι για να διαλέξεις

    Γυναικεία slip: 6 διαφορετικοί τύποι για να διαλέξεις 

    Όπως όλες γνωρίζουμε, τα γυναικεία slip διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ και κοψίματα, όπου το σχήμα κάθε φορά είναι διαφορετικό. Καθώς, πολλές από εσάς μας ρωτάτε για τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν, αποφασίσαμε να γράψουμε αυτό το άρθρο για να σας διευκολύνουμε στην αγορά γυναικείων slip. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά μαζί.

    Mini slips ή αλλιώς bikini briefs.

    Τα γνωστά σε όλες mini slips ή μπικίνι εφαρμόζουν πολύ χαμηλά στο σώμα – και στέκονται κάτω από το οστό του ισχίου. Είναι από τα πιο δημοφιλή εσώρουχα παγκοσμίως καθώς δεν λείπουν από κανένα γυναικείο συρτάρι. Βάση στατιστικών μελετών αυτοί που τα προτιμούν περισσότερο είναι οι έφηβοι.

    Διαβάστε περισσότερα
  3. Εσώρουχα maxi, ποια είναι και πως διαφέρουν από τους άλλους τύπους.

    εσώρουχα maxi

    Όλες γνωρίζουμε την πρωταρχική σημασία του να νιώθουμε άνετα μέρα και νύχτα. Πολλές φορές ερχόμαστε σε δίλημμα για το πιο εσώρουχο να διαλέξουμε, καθώς κάποια από αυτά μας κάνουν να νιώθουμε πολύ άνετα και κάποια άλλα πάλι μας προκαλούν ακριβώς το αντίθετο.

    Ένας τύπος εσωρούχων που δεν μπορεί να προκαλέσει τίποτα αρνητικό στην άνεση και στην πρακτικότητα του γυναικείου σώματος είναι τα εσώρουχα maxi.

    Πολλές γυναίκες θα πουν ότι τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι μία από τις πιο άνετες και δημοφιλείς επιλογές, άλλες θα αναφερθούν σε αυτά ως κάτι πολύ σταθερό (καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του σώματος). Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι τα θετικά των συγκεκριμένων εσωρούχων υπερισχύουν. Ίσως να μην υπάρχουν αρνητικά, αν και σκεφτήκαμε μόλις ένα. Αυτό που τα κάνει να υστερούν είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χ

    Διαβάστε περισσότερα
  4. Σουτιέν triumph μικρές αλλά χρήσιμες συμβουλές

    σουτιέν triumph

    Είσαι λάτρης των σουτιέν triumph,

    παρόλα αυτά δεν γνωρίζεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες των προϊόντων αυτής της εταιρείας. Αυτό το άρθρο γράφτηκε για εσένα που σου αρέσει συνεχώς να μαθαίνεις νέα πράγματα και που θέλεις να μάθεις κάποια από τα μυστικά της αγαπημένης σου εταιρείας. Ας ξεκινήσουμε!

    Λίγα λόγια για την ιστορία της Triumph.

    Η Triumph ξεκίνησε ως μία οικογενειακή επιχείρηση 120 χρόνια πριν με ένα σκοπό, ότι θα μείνει για πάντα αφοσιωμένη στη ζωή των γυναικών. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε ηγετικό ρόλο στο χώρο των εσωρούχων και lingerie καθώς ήταν πρωτοπόρα στη δημιουργία πολυτελών και ελκυστικών lingerie. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

    Όλες γνωρίζουμε την πετυχημένη επί 60 χρόνια σειρά amourette της triumph. Αυτό που την έκανε ξεχωριστή κα

    Διαβάστε περισσότερα