BLOG POST - εσώρουχα χωρίς ραφές

Για πολλές από εμάς, ο βασικός στόχος όταν φοράμε εσώρουχα είναι η διακριτικότητα τους. Στις μέρες, οι εξελίξεις στην τεχνολογία μας έχουν χαρίσει απίστευτα εσώρουχα χωρίς ραφές που είναι άνετα, υποστηρικτικά και αόρατα κάτω από τα ρούχα.

Όταν σκεφτόμαστε τα εσώρουχα χωρίς ραφές μπορεί να μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα του shapewear (που ίσως μερικές φορές να μην είναι πολύ κολακευτικό). Στο suc.gr, μπορείτε να βρείτε μια υπέροχη συλλογή από εσώρουχα που δεν διαγράφουν, που ταιριάζουν στο στυλ και το σχήμα του σώματός σας, για να δείχνετε κολακευτική - με ή χωρίς ρούχα. Παρακάτω θα βρείτε κάποια από τα αγαπημένα μας στυλ εσωρούχων χωρίς ραφές και μερικές ιδέες για τα ρούχα με τα οποία μπορεί να τα φορέσετε.

Καθημερινά εσώρουχα χωρίς ραφή

Πλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές εσωρούχων για όσες θέλουν να φορούν ρούχα που εφαρμόζουν χωρίς να ανησυχούν μήπως φαίνονται οι ραφές των εσωρούχων τους. Ανακαλύψτε τα καλύτερα εσώρουχα χωρίς ραφές από την τελευταία συλλογή της Cotton Hill. Είτε φοράτε στενό τζιν, κολάν, λευκό παντελόνι ή φόρεμα, θα εκπλαγείτε από το πόσο άνετα είναι. Επιφανειακά, τα εσώρουχα laser cut της Cotton Hill φαίνονται να είναι μια κομψή αλλά συνηθισμένη σειρά καθημερινών εσωρούχων, ωστόσο μόλις τα φορέσετε θα παρατηρήσετε πραγματικά τη διαφορά.

Το κλασικό στρινγκ

Το στρινγκ είναι ένας αλάνθαστος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μη ελκυστικές ραφές εσωρούχων που φαίνονται μέσα από τα ρούχα σας. Το στρινγκ είναι εξαιρετικά ευέλικτο και διατίθεται σε μεγάλη γκάμα στυλ, όπως με κορδόνια ή το κλασικό. Μπορεί να φορεθεί με κάθε είδους ρούχα, λειτουργώντας ιδιαίτερα καλά με φορέματα και κολάν που εφαρμόζουν στενά. Ωστόσο, ακόμη και αυτά μερικές φορές, συγκεκριμένα τα χαμηλοκάβαλα μπορεί να φαίνονται κάτω από τα ρούχα γι΄αυτό δημιουργήσαμε μαζί με την Cotton Hill τα ψηλόμεσα εσώρουχα! Η ιδανική επιλογή όταν τα ρούχα είναι αρκετά διάφανα.

All time classic

Εάν φοράτε ανοιχτόχρωμα ή λευκά ρούχα, ακόμη και τα καλύτερα εσώρουχα χωρίς ραφές μπορεί να φανούν αν είναι σκουρόχρωμα. Εάν φοράτε άσπρο παντελόνι, για παράδειγμα, ένα μαύρο στρινγκ θα είναι εμφανές και μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση όταν βρίσκεστε έξω. Ο ευκολότερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα είναι με εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα των υψηλής ποιότητας συγκεκριμένων εσωρούχων είναι σχεδόν σαν να μην φοράτε τίποτα από κάτω, παρέχοντας ταυτόχρονα την υποστήριξη και την προστασία που χρειάζεστε.

Εκλεπτυσμένη δαντέλα

Η δαντέλα είναι φίλος σας όταν πρόκειται να κρύψετε τα εσώρουχά σας κάτω από εφαρμοστά ρούχα. Μια υψηλής ποιότητας επένδυση από δαντέλα κατά μήκος των ραφών των σουτιέν και των εσωρούχων σας μπορεί να “μαλακώσει” τις άκρες τους και να τους επιτρέψει να αναμειχθούν αόρατα στο δέρμα σας. Φροντίστε να επιλέγετε δαντέλες υψηλής ποιότητας που διατηρούν το σχήμα τους και εφαρμόζουν άνετα στο σώμα σας.

Το suc είναι γεμάτο με καινοτόμες εξελίξεις στα εσώρουχα. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σας στυλ και γούστο στα εσώρουχα, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα σετ εσώρουχα χωρίς ραφές που σας ταιριάζει  και που μπορεί να προσαρμοστεί με πολλά από τα ρούχα σας.

Εσάς, ποιο είναι το αγαπημένο σας στυλ εσωρούχων χωρίς ραφές;

Ενημερώστε μας στέλνοντας μας μήνυμα - θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας!