Όπως όλοι γνωρίζουμε η sloggi είναι μία all time classic επιλογή στον κόσμο των εσωρούχων εδώ και αρκετά χρόνια. Ξεκίνησε το 1979 και από τότε έχει πουλήσει πάνω από 1.3 εκατομμύρια εσώρουχα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία είναι τόσο επιτυχημένη όλα αυτά τα χρόνια. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί είνα εξαιρετικής ποιότητας και αντέχουν ιδιαίτερα στον χρόνο.

Έφτασε στην κορυφή έχοντας ένα κίνητρο: «Ανάμεσα στα σουτιέν με μπανέλα και τα στρινγκ, η άνεση ήταν κάποτε μια ταπεινή εκτίμηση όταν επρόκειτο για τα γυναικεία εσώρουχα. Ωστόσο, θέλησαν να δώσουν μια αλλαγή στις προτεραιότητες που υπήρχαν ως τη δεκαετία του 2000, και να προσφέρουν σουτιέν και εσώρουχα που έχουν ως στόχο να κάνουν τους χρήστες να αισθάνονται άνετα είτε είναι στη δουλειά είτε στο γυμναστήριο.»

Η sloggi προσφέρει εσώρουχα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε, καθώς έχουν άνετες και διαχρονικές γραμμές. Επιπροσθέτως, οι επιλογες είναι πολλές, μπορείτε να βρείτε εσώρουχα sloggi για μία υπέροχη εμφάνιση είτε για κάτι πιο casual, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας. Είτε ψάχνετε για κάτι σταθερό και απλό είτε για κάτι τολμηρό και περιπετειώδες, η sloggi έχει πάντα κάτι να σας προτείνει. Τα σχέδιά της είναι μοντέρνα και επίκαιρα, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν το κλασικό στυλ που τα έκανε τόσο δημοφιλή εξαρχής. Η Sloggi διαθέτει και ανδρική αλλά και γυναικεία σειρά εσωρούχων, καθώς και μαγιό αλλά και αθλητικά ρούχα.

Όλα τα προϊόντα της είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι σχεδιασμένα να διαρκούν με την πάροδο του χρόνου με ελάχιστα σημάδια φθοράς. Αν ψάχνετε για άνετα εσώρουχα που θα διαρκέσουν για πάντα, αυτή είναι μια καλή επιλογή!

 



... εκτός από το εμπορικό σήμα Triumph, η εταιρεία παράγει και διανέμει τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα sloggi;










Ένα από τα πιο δημοφιλή της ανδρικά σχέδια είναι το boxer brief, γεγονός που καθιστά εύκολο να καταλάβεις γιατί το λατρεύουν τόσοι πολλοί! Τα σλιπ μπόξερ είναι κατασκευασμένα από μαλακό βαμβάκι σε συνδυασμό με spandex για ελαστικότητα και άνεση. Διαθέτουν λάστιχο στη μέση που παρέχει επιπλέον στήριξη χωρίς να συστέλλεται ή να ερεθίζει το δέρμα... Και επειδή είναι φτιαγμένα από βαμβάκι αντί για πολυεστέρα (όπως κάποιες άλλες μάρκες), αυτά τα μποξεράκια αναπνέουν καλύτερα ώστε το δέρμα σας να μην ζεσταίνεται ή να ιδρώνει όταν τα φοράτε τους καλοκαιρινούς μήνες!

Από την άλλη πλευρά τα πιο δημοφιλή στη γυναικεία σειρά είναι τα εσώρουχα 24/7. Μία σειρά με διάφορους τύπους εσωρούχων είτε αυτά είναι Tanga, είτε Brazilian, είτε Tai, σίγουρα μπορεί ο καθένας να βρει αυτό που του ταιριάζει. Όπως προδιαθέτει και το όνομά τους δημιουργήθηκαν για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, καθιστώντας τα το απόλυτο must have εσώρουχο που θα σου λύσει τα χέρια!

Εσύ ποιο τύπο εσωρούχου της sloggi προτιμάς;

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε με τα εσώρουχα sloggi, ακολουθούν μερικές ιδέες για γυναικεία αλλά και ανδρικά εσώρουχα, με βάση τη δική σας προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια από το suc.gr: