Εικόνα του blog με εσώρουχα και πιτζάμες του brand John Frank

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για μία τόσο μοναδική και ξεχωριστή μάρκα η οποία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον John Frank. Όσοι γνωρίζετε αυτή την μάρκα είναι σίγουρο ότι την έχετε λατρέψει από την πρώτη στιγμή που την είδατε τυχαία μπροστά σας.

Ακόμη και αν δεν σας άρεσε τόσο, καθώς μπορεί να μην ταιριάζει με την αισθητική σας, είμαστε σίγουροι ότι δεν πέρασε απαρατήρητη μιας και τόσο τα σχέδια των προϊόντων της όσο και οι συσκευασίες της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αλλά και ξεχωριστά.

Παρακάτω, θα αναφερθούμε στο πότε ξεκίνησε η εταιρεία John frank, ποιος είναι ο στόχος της σαν εταιρεία, στις κατηγορίες προϊόντων που έχει αυτή τη στιγμή αλλά και στις πανέμορφες συσκευασίες της.

Η εταιρεία John Frank ιδρύθηκε το 2008 στην Κωνσταντινούπολη. Από τότε έχει γίνει μια εμβληματική ανδρική μάρκα η οποία υποστηρίζει σε κάθε συλλογή ένα δυναμικό τρόπο ζωής με τη δυναμική, ελκυστική και συνάμα.

Ο John Frank συνδυάζει το χρώμα και το πάθος, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία εσωρούχων, t-shirts, μαγιό, πετσετών και καλτσών. Πάντα προσαρμοσμένα στη φιλοσοφία της κάθε εποχής.

Η συλλογή John Frank θέλησε να δημιουργήσει μια νέα τάση στα ανδρικά εσώρουχα και στις κάλτσες με τα καλύτερα ποιοτικά, πάντα, υφάσματα, με τα ευφάνταστα σχέδια της και φυσικά έχοντας ως γνώμονα την πρακτικότητα των προϊόντων της. Όπως αναφέρεται συχνά από την ίδια την εταιρεία, κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας με τη συλλογή John Frank θα νιώθετε άνετοι και δραστήριοι.

Καθώς η ανδρική συλλογή John Frank (LINK) αναγνωρίστηκε πολύ γρήγορα από τον κόσμο ως μία μοντέρνα, ποιοτική και ιδιαίτερα ξεχωριστή μάρκα λόγω των prints της πρόσφατα λάνσαρε τη γυναικεία κατηγορία (LINK) στην οποία μπορεί κανείς να βρει εσώρουχα, κάλτσες και από αυτή τη σεζόν την ολοκαίνουρια συλλογή Rhythm με κολάν γυμναστικής, στην ίδια φιλοσοφία με τις υπόλοιπες συλλογές της. Τα σχέδια και τα χρώματα των προϊόντων αποπνέουν μία δυναμική την οποία δύσκολα βρίσκεις σε άλλα εσώρουχα καθώς και μία πιο νεανική νότα.

Αυτό είναι εύκολο να το παρατηρήσει κανείς σε όλα τα προϊόντα του John Frank.

Η ποιότητα των προϊόντων της ξεχωρίζει καθώς χρησιμοποιούν εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες όπως βαμβάκια και πολλές φορές οργανικό βαμβάκι το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Ένα ακόμη κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας John Frank είναι οι συσκευασίες που περιέχουν τα προϊόντα. Θα μπορούσαμε να τις αναφέρουμε ως συσκευασίες πολυτελείας καθώς τα υλικά και τα σχέδια που είναι αποτυπωμένα πάνω τους έχουν πάντα να προσδώσουν κάτι πολύ συγκεκριμένο στο προϊόν κάνοντας έτσι την εμπειρία του καταναλωτή με οποιοδήποτε προϊόν του John Frank ακόμη πιο ευχάριστη. Όλες οι συσκευασίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για τη κάθε συλλογή. Αυτές που κλέβουν πάντα την παράσταση είναι οι Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες στη γυναικεία και στην ανδρική συλλογή. Είναι με γυαλιστερό χαρτόνι, έντονα χρώματα, περίτεχνα σχέδια και φυσικά τόσο γιορτινές που με ένα μόνο μποξεράκι ή εσώρουχο John Frank θα φτιάξετε τη διάθεση αυτού που θα το κάνετε δώρο.

Πολύ σύντομα (σε μία εβδομάδα το πολύ) θα δείτε και εσείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλες αυτές τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και ολόκληρη τη χριστουγεννιάτικη συλλογή με κάλτσες και εσώρουχα στη γυναικεία και ανδρική κατηγορία, που τόσο μας έχουν συναρπάσει και είμαστε σίγουροι πως θα τις λατρέψετε όσο και εμείς.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!