Καιρό είχαμε να τα πούμε.

Ωστόσο, επιστρέψαμε με ένα θέμα που σίγουρα ενδιαφέρει πολλές από εσάς, τις σατέν πιτζάμες.

Οι σατέν πιτζάμες είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ύπνο αλλά και για τη χαλάρωση.

Είναι πολύ κομψές και δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση απαλότητας σε όποιον τις φοράει. Παρακάτω θα βρείτε κάποια από τα οφέλη που μπορούν να σας προσφέρουν οι συγκεκριμένες πιτζάμες.

Οι σατέν πιτζάμες είναι πάντα στη μόδα και σίγουρα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Εξάλλου, αυτό το απαλό, γυαλιστερό ύφασμα προσφέρει έναν πολυτελή και άνετο τρόπο χαλάρωσης. Όλες φαινόμαστε και νιώθουμε πολύ πιο αισθησιακές φορώντας τες. Φυσικά και υπάρχει λόγος που θεωρείται ένα πλούσιο και κομψό ύφασμα για αιώνες. Είτε πρόκειται για παραδοσιακό σατέν από μετάξι, είτε για ένα πιο μοντέρνο υλικό από πολυεστέρα, το σατέν ύφασμα θα σας κάνει να νιώσετε σαν πριγκίπισσα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτό που θα αγοράσετε είναι καλοφτιαγμένο.

Όταν γυρίζετε σπίτι κουρασμένοι από τη δουλειά σας, θέλετε να μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Το να βγάλετε τα ρούχα που φορούσατε όλη την ημέρα και να φορέσετε ένα άνετο σετ σατέν πιτζάμας θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η αστραφτερή λάμψη και η προσκόλληση του σατέν πάνω στο σώμα σας θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα, καθώς είναι ιδιαίτερα κομψά. Υπάρχουν διάφορα είδη σατέν πιτζάμας για να διαλέξετε. Είτε σας αρέσει ένα πιο σεμνό, θηλυκό στυλ, είτε αναζητάτε κάτι λίγο πιο flirty, σίγουρα θα το βρείτε. Υπάρχουν διαθέσιμα μεγέθη από petite έως plus size και στυλ από απλό έως και δαντελένιο. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε μία μπορεί να βρει τις σατέν πιτζάμες που αναζητά, σε ένα εύρος τιμών που ταιριάζει στον προϋπολογισμό της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για ψώνια.

Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι σατέν πιτζάμες είναι ότι ενώ άλλα υλικά μπορεί να απορροφήσουν από το δέρμα σας φυσικά και σημαντικά έλαια, οι συγκεκριμένες τα συντηρούν. Αυτό είναι το κλειδί για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και του θαμπού, ξηρού δέρματος. Το γνωρίζατε; Εμείς πάντως το έχουμε δοκιμάσει ήδη και λειτουργεί περίφημα.

Ένα ακόμη tip ομορφιάς, αυτή τη φορά σχετικό με τα μαλλιά σας, είναι η χρήση σατέν μαξιλαροθήκης όταν κοιμάστε. Η σατέν μαξιλαροθήκη διατηρεί τα έλαια από τις τρίχες και δεν τα απορροφάει, τρέφοντας τα μαλλιά και όχι ξεραίνοντάς τα. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για τύπους μαλλιών που έχουν την τάση να φριζάρουν, όπως είναι τα μαλλιά με χοντρή τρίχα ή για όσες έχουν μπούκλες. Οπότε καταλαβαίνετε για δέρμα χωρίς σημάδια όταν ξυπνάμε και για μαλλιά χωρίς φριζάρισμα το σατέν είναι η λύση. Αν γνωρίζετε κάποια άλλη λύση μη διστάσετε να μας το αναφέρετε σε σχόλιο ή και σε προσωπικό μήνυμα!

Επίσης, οι σατέν πιτζάμες είναι ένα ιδανικό δώρο για τη μαμά σας, την αδερφή σας ή ακόμη και για τη φίλη σας.

Αφιερώστε χρόνο για ψώνια και αναζητήστε τις πιο ποιοτικές σατέν πιτζάμες που μπορείτε να βρείτε. Θα εκπλαγείτε από την τεράστια ποικιλία στην αγορά. Αν θέλετε να χαλαρώσετε με άνεση, δεν μπορείτε να πείτε όχι στο σατέν. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε το τέλειο ένδυμα ύπνου, σκεφτείτε αυτό το πολυτελές ύφασμα. Θα αλλάξει τον τρόπο που χαλαρώνετε.

Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι έχετε ήδη περισσότερες από αρκετές πληροφορίες για αυτό το θέμα και θέλετε να δείτε μερικά εξαιρετικά κομμάτια σατέν πιτζάμες για τον εαυτό σας ή για δωράκι, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά παρακάτω:

ή για περισσότερα σχέδια πατήστε εδώ.