Επιλέξτε τις σωστές πιτζάμες για να απολαύσετε τον ύπνο ή τον ελεύθερο χρόνο σας!

Περίπου το 90% από εμάς φορούμε τις πιτζάμες μας μέσα στο σπίτι πριν φτάσουμε στο κρεβάτι. Για τους λάτρεις της πιτζάμας αυτό δεν θα αποτελέσει έκπληξη: όποιος είχε ποτέ  ένα πραγματικά ζεστό ζευγάρι πιτζάμες θα γνωρίσει το συναίσθημα της βιασύνης στο σπίτι για να βγει από τα άβολα ρούχα εργασίας και να φορέσει τις πιτζάμες ή ένα σετ homewear για να χαλαρώσει.

Δώσε βαρύτητα στην ύφανση

Πρώτα απ 'όλα, επιλέξτε τα εσώρουχα που σας κάνουν να νιώθετε καλά όταν τα φοράτε. Η ενδυμασία ύπνου μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οποία με τη σειρά της μπορεί να προωθήσει έναν καλύτερο ύπνο. Έτσι, εξετάστε τα ακόλουθα υφάσματα:

Βαμβάκι: Αυτό το φυσικό ύφασμα είναι ελαφρύ και απαλό στην αφή. Ύφασμα που αναπνέει, επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα και δεν τείνει να ερεθίζει το δέρμα.

Velsoft: Για ψυχρούς μήνες, ένα ζευγάρι πιτζάμες από αυτό το μαλακό ύφασμα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το υλικό είναι άνετο και προσφέρει ζεστασιά και αναπνέει, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε ζεστοί.

Viscose: Αυτό το ύφασμα είναι ένας «μαγικός» θερμορυθμιστής Μπορεί να σας κρατήσει ζεστό όταν έχει κρύο και δροσερό όταν έχει ζεστή.