Υπάρχει θέμα! Τα push-up σουτιέν νοιώθουν παρεξηγημένα! 

Ως γυναίκες έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε το ιδανικό μέσα από ένα εκτεταμένο πλήθος εσωρούχων. Και ειδικότερα, όταν πρόκειται για τις κατηγορίες του σουτιέν, οι επιλογές μοιάζουν ατελείωτες. Υπάρχει όμως μία βασική παρεξήγηση: Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα push-up σουτιέν απευθύνονται μόνο στα μικρότερα στήθη. Αυτή, η λάθος αντίληψη, μας στερεί από μια εξαιρετικά χρήσιμη επιλογή, που μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά σε διάφορες στιγμές της μέρας μας. 

Τα push-up σουτιέν δεν έχουν ως στόχο τους μόνο να δημιουργήσουν ένα θεϊκό ντεκολτέ που θα κάνει τους άντρες να παραμιλούν στη θέα του. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι πρακτικοί και ουσιαστικοί λόγοι που ίσως μπορεί να φανούν πολύ σημαντικότεροι, ακόμη και μέσα στην καθημερινότητά μας. 

Ποιά είναι η βασική λειτουργία τους; Μα φυσικά να κρατούν το στήθος στητό και να τονίζουν το ντεκολτέ, παρέχοντας υποστήριξη και προσφέροντας όγκο έως και δύο επιπλέον μεγέθη. Αυτό όμως που μπορούν να προσφέρουν, πέρα από τη σαγηνευτική ανάδειξη του στήθους, είναι και σταθερότητα -ειδικότερα δε στα μεγαλύτερα μεγέθη. Μία σταθερότητα που είναι ιδανική ακόμη και σε συνθήκες -για παράδειγμα- άθλησης.

Και είναι ακριβώς αυτή η σταθερότητα που ζητάμε σε κάθε έντονη δραστηριότητα. Όμως, αν επανέλθουμε στην αρχική τους λειτουργία, δηλαδή το να υποστηρίζουν και να αναδεικνύουν το στήθος, υπάρχει πάντα ένα επιπλέον όφελος, και αυτό δεν είναι άλλο από τον ψυχολογικό παράγοντα της αυτοπεποίθησης.

Και το καλύτερο; Υπάρχουν τόσα διαφορετικά σχέδια, χρώματα και τύποι push-up σουτιέν, που σίγουρα θα βρείτε το αγαπημένο σας. Αυτό που ταιριάζει απόλυτα όχι μόνο στο δικό σας προσωπικό στυλ, αλλά και στην ιδανική γραμμή του σώματός σας.  Αφήστε τα να κάνουν το θαύμα τους στη δική σας μέρα!