ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

 

  1. Στοιχεία Εμπόρου που διεξάγει την κλήρωση («Διοργανώτρια»):
  1. Επωνυμία Σουχά Ντελήογλου - Σουκάν Ντελήογλου Ο.Ε.
  2. Διακριτικοί Τίτλοι SUC, SUC.GR 
  3. ΑΦΜ 997615251
  4. Νομική Μορφή Ο.Ε.
  5. Έδρα:
    1. Νομός ΞΑΝΘΗΣ Δήμος ΑΒΔΗΡΩΝ Πόλη ΣΕΛΕΡΟ Τ.Κ. 67100 Τ.Θ.
  1. Δηλώσεις συμμετεχόντων
  1. Όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήρωση δηλώνουν ότι: 
    1. α) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εκάστοτε προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας / σταθερό ή κινητό, email), β) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου, γ) η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του εκάστοτε Διαγωνισμού και δ) παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι κάποιος συμμετέχων πρέπει να διαγραφεί.
  1. Αντικείμενο Κλήρωσης
  1. Διεξαγωγή μέσω του μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook ιστοσελίδα:
    1. https://www.facebook.com/sucunderwear/
    2. Κείμενο Κλήρωσης:
  2. #Xmas_Suc με κλήρωση για ένα υπέροχο χειμερινό σετ πιτζάμας με ρόμπα, δώρο από το #suc!

Κάνετε like και share, διαβάστε τους όρους χρήσης, και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής!

  1. Αντικείμενο που θα κληρωθεί:
    1. Πιτζάμα με ρόμπα "siyah inci", ήτοι σετ, το οποίο περιλαμβάνει: Μπλούζα με εικαστικό “let it snow”, Παντελόνι και ρόμπα μονόχρωμη με κουκούλα.
    2. Διαστάσεις: Μία εκ των διαθέσιμων: Small / Medium / Large / XL
    3. Υπερσύνδεσμος παρουσίασης αντικειμένου κλήρωσης: 
  2. Χρήση ηλεκτρονικής εφαρμογής Contest for Pages, παρεχόμενη από την εταιρεία Code Rubik inc.

 

  1. Γενικές Προϋποθέσεις:
  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους τα οποία κατέχουν έγγραφα με τα οποία ταυτοποιούνται το όνομα προφίλ τους στο Facebook ή σαφώς προκύπτει η ταυτοποίηση με βάση τα υποκοριστικά.
  2. Δικαίωμα αποκλεισμού υπάρχει σε οποιοδήποτε στάδιο της Κλήρωσης για τους συμμετέχοντες που θα δηλώσουν ψευδή στοιχεία, ακόμα και αν έχουν ανακηρυχθεί νικητές, και θα ευθύνονται απέναντι στην Διοργανώτρια για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί σε αυτή από τυχόν ψευδείς δηλώσεις. 
  3. Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στην Κλήρωση δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή ωστόσο στην εκάστοτε προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. 
  4. Για τη συμμετοχή στην Κλήρωση απαιτείται η ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων καθώς και της πλατφόρμας Facebook και όσων ορίζονται από την εφαρμογή Contests for Pages της εταιρείας Code Rubik Ink.
  1. Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής:
  1. Έναρξη:
    1. 18/12/2019 12:00 ώρα Ελλάδος
  2. FΛήξη:
    1. 31/12/2019 23:59 ώρα Ελλάδος
  1. Τρόπος Διεξαγωγής:
  1. Η δήλωση συμμετοχής περιλαμβάνει συνολικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις από την χρήστη: Συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων της φόρμας, όπως αυτή περιλαμβάνεται σε συγκεκριμένο post στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook, like στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook, like και share του post της κλήρωσης, και όσων τυχόν ορίζονται ρητά στο κείμενο της περιγραφής. 
    1. Η συμπλήρωση περιλαμβάνει χρήση εφαρμογής τρίτου φορέα (Code Rubik inc.) και αποδοχή των όρων χρήση του.
    2. Υπερσύνδεσμος σελίδας της Διοργανώτριας στο Facebook:  https://www.facebook.com/sucunderwear/
  2. Κατόπιν, ειδικά εξουσιοδοτημένος εξωτερικός συνεργάτης, θα ενεργοποιήσει τον αλγόριθμο της εφαρμογής για την τυχαία επιλογή του νικητή, μετά την προβλεπόμενη ημέρα και ώρα λήξης της κλήρωσης. 
  3. Στη συνέχεια θα γίνεται απόπειρα επικοινωνίας μέσω του καταχωρισμένου email. 
    1. Θα πρέπει οι συμμετέχοντες να ελέγχουν σε τακτά διαστήματα τα “spam” μηνύματα τους διότι ενδέχεται η επικοινωνία να εμφανιστεί εκεί.
  4. Αφού ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση μέσω της αποστολής στοιχείων ταυτότητας θα γίνεται συνεννόηση για την παραλαβή ή αποστολή του δώρου της κλήρωσης.
  5. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κατά την παραλαβή (είτε από τις εγκαταστάσεις της Διοργανώτριας είτε από μεταφορική εταιρεία να επιδειχθεί ταυτότητα ή διαβατήριο από τα οποία να προκύπτει το πρόσωπο που παραλαμβάνει).
  6. Δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του δώρου σε τρίτο πρόσωπο.
  1. Ακύρωση Διαγωνισμού και Τροποποίηση Όρων
  1. Η Διοργανώτρια δικαιούται να ακυρώσει οποτεδήποτε την Κλήρωση, ολικά ή μερικά ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και της διάρκειας αυτής) ή να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης αξίας κατά την διάρκεια της Κλήρωσης ή μετά την λήξη της, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.
  2. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τα δώρα της Κλήρωσης. 
  3. Επίσης η Διοργανώτρια δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. 
  4. Επισημαίνεται ότι το Facebook σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Η Διοργανώτρια φέρει την αποκλειστική ευθύνη λήψης οιασδήποτε απαιτούμενης συναίνεσης, άδειας κ.ο.κ. από το κοινωνικό δίκτυο το Facebook προκειμένου για τη πραγματοποίηση της Κλήρωσης. 
  5. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται σε οιαδήποτε περίπτωση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων της Κλήρωσης. 
  6. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα δώρα της Κλήρωσης. Τα δώρα παρέχονται στους νικητές αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ. έναντι των ως άνω εταιρειών.
  7. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιονδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη από τα τεχνικά συστήματα και η καταχώριση των στοιχείων όσων συμμετέχουν. 
  8. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν προκύψουν λόγω θεμάτων δικτύου Internet ή λόγω τεχνικών δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν στο δίκτυο του Facebook, ή στην παρεχόμενη από την Code Rubik, Inc εφαρμογή. 
  1. Ζητήματα Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:
  1. Υπεύθυνη Επεξεργασίας: Η διοργανώτρια
  2. Δικαιώματα των υποκειμένων
    1. Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και εφόσον αυτά υφίστανται επεξεργασίας από την Επιχείρηση.
    2. Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων καθώς και συμπλήρωσης ελλιπών δεδομένων.
    3. Δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας υπό την επιφύλαξη των υποχρεώσεων και των νόμιμων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της Επιχείρησης.
    4. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.
    5. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης σας
  3. Τρόπος άσκησης Δικαιωμάτων
    1. Κάθε αίτημά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και την άσκηση των δικαιωμάτων σας των δικαιωμάτων σας πρέπει να απευθύνεται μέσω email προς την Διοργανώτρια.
  4. Καταγγελία
    1. Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).
  5. Δεδομένα που συλλέγονται
    1. Username Facebook (Όνομα/Επώνυμο)
    2. Φωτογραφία
    3. Διεύθυνση
    4. Τηλέφωνο
    5. Email
  6. Σκοποί Επεξεργασίας
    1. Η διεξαγωγή της κλήρωσης.
  7. Νομική Βάση
  8. Έννομο συμφέρον (για την διεξαγωγή εμπορικών και προωθητικών δραστηριοτήτων) και νομικές υποχρεώσεις (φορολογική νομοθεσία) της Διοργανώτριας.
  9. Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης των Δεδομένων
    1. Έως 5 χρόνια από την αποστολή των δεδομένων προς την Διοργανώτρια
  10. Αποδέκτες
    1. Εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και εξωτερικοί συνεργάτες (νομικός σύμβουλος, λογιστής και προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της Διοργανώτριας). 
    2. Δεν γίνεται διαβίβαση των δεδομένων σε τρίτους για κανέναν εμπορικό σκοπό πλην όσων αναφέρονται στο παρόν.
  11. Διαβίβαση σε τρίτη χώρα
    1. Δεν γίνεται διαβίβαση σε τρίτη χώρα.