Όπως σας είχαμε υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα, το θέμα του σημερινού blog post μας είναι:

“Πως να βρεις εσώρουχα γυναικεία με βάση τον σωματότυπό σου”.

Θα αναλύσουμε τους 5 σωματότυπους και θα αναφερθούμε στο ποια είναι τα κατάλληλα εσώρουχα γυναικεία για κάθε έναν από αυτούς. Αν δεν έχεις πολύ χρόνο να διαβάσεις όλο το άρθρο σου προτείνουμε να ανατρέξεις στο δικό σου σωματότυπο και να μάθεις όσες λεπτομέρειες χρειάζεσαι. Ας ξεκινήσουμε!

Σωματότυπος Μήλο

σωματότυπος μήλο

Στον σωματότυπο μήλο ο κορμός κατά κύριο λόγο είναι στρογγυλεμένος, οι γλουτοί είναι μικροί και επίπεδοι καθώς και τα πόδια είναι λεπτά. Οι γυναίκες που έχουν αυτό το είδος σωματότυπου μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια που νιώθουν μέσα στα εσώρουχα. Για παράδειγμα: πολλές φορές τυχαίνει να πέφτουν τα εσώρουχά ή να υπάρχει η αίσθηση ότι δεν υπάρχει αρκετή κάλυψη σε κάποια σημεία. Η καλύτερη επιλογή είναι τα ψηλόμεσα γυναικεία εσώρουχα που διαθέτουν λάστιχο στη μέση. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε άλλους τύπους εσώρουχων, μην διστάσετε να αγοράσετε ένα ή δύο μεγέθη μεγαλύτερα. Καλά διαβάσατε! Επειδή φοράτε medium σε ένα συγκεκριμένο τύπο εσωρούχου δεν σημαίνει ότι όλα τα medium θα στρώνουν με τον ίδιο τρόπο πάνω σας. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε δοκιμάζοντας διαφορετικούς τύπους εσωρούχων. Για παράδειγμα, παρατηρήσατε ότι το νούμερο medium σε ένα midi σλιπ σας κάθεται άψογα και το νούμερο large σε ένα mini slip σας κάθεται και αυτό πολύ καλά. Αυτό συμβαίνει για το λόγο που προαναφέραμε παραπάνω.

Σωματότυπος Κλεψύδρα

σωματότυπος κλεψύδρα

Στον σωματότυπο αυτό, οι γοφοί και η περιοχή του στήθους είναι φαρδιοί, ενώ η μέση είναι στενή δημιουργώντας έτσι το χαρακτηριστικό σχήμα της κλεψύδρας. Τα οπίσθια είναι τονισμένα και οι γάμπες φαίνονται γυμνασμένες. Το πρόβλημα που συνήθως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με τον σωματότυπο κλεψύδρα είναι ότι λόγω της στενής μέσης και των φαρδιών γοφών το νούμερο που φοράνε δεν είναι τελείως αντιπροσωπευτικό και για τα δύο αυτά σημεία. Ωστόσο, τα ιδανικά εσώρουχα για τον σωματότυπο κλεψύδρα είναι τα boxer και τα hipster καθώς τονίζουν τη μέση ακόμη περισσότερο και δημιουργούν μία κολακευτική εικόνα.

Σωματότυπος Μπανάνα

σωματότυπος μπανάνα

Στον σωματότυπο μπανάνα οι γοφοί και η περιοχή του στήθους έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος, ενώ η μέση είναι ελαφρώς στενότερη. Πρόκειται για ένα σχήμα που δεν έχει πολλές καμπύλες, οπότε αυτός ο τύπος σωματότυπου κάποιες φορές χρειάζεται την αίσθηση δημιουργίας καμπύλων. Τα mini εσώρουχα είναι ιδανικά για αυτό το σωματότυπο καθώς αναδεικνύουν πολύ όμορφα τα σημεία γύρω από το εσώρουχο.

Σωματότυπος Αχλάδι ή Τρίγωνο

σωματότυπος αχλάδι

Σχήμα αχλάδι ή αλλιώς τρίγωνο. Σήμα κατατεθέν της σύγχρονης Ελληνίδας. Οι γυναίκες με σώμα σε σχήμα αχλάδι έχουν φαρδύτερη λεκάνη, γοφούς και στενότερους ώμους και στήθος. Πρόκειται για έναν από τους πιο συνηθισμένους γυναικείους σωματότυπους. Οι τύποι των εσωρούχων που ταιριάζουν σε αυτό τον σωματότυπο είναι οι ίδιοι με τον σωματότυπο κλεψύδρα, δηλαδή τα boxer και hipster εσώρουχα.

Σωματότυπος Ανάποδο Τρίγωνο

σωματότυπος ανάποδο τρίγωνο

Αν είστε σε αυτό τον σωματότυπο, πολλές από τις προτάσεις για τον σωματότυπο μπανάνα θα λειτουργήσουν και για εσάς. Δοκιμάστε mini εσώρουχα και μείνετε μακριά από οτιδήποτε πολύ ψηλό στη μέση ή οτιδήποτε με υπερβολική κάλυψη, γιατί θα νιώσετε σαν να κολυμπάτε σε αυτό. Αν επιλέξετε κάτι πιο κλασικό, κατεβείτε ένα μέγεθος από το κλασσικό σας εσώρουχο, καθώς δεν έχετε τόσα πολλά να καλύψετε στην πίσω περιοχή!

Ελπίζουμε να βρήκατε όλες τον σωματότυπο σας και να μάθατε μέσα από αυτόν, ποια είναι τα ιδανικά εσώρουχα για τη κάθε μια σας.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με θέμα έκπληξη. Έως τότε, να περάσατε ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο!

Και να θυμάστε ότι, πάντα παίζει ρόλο ο σωματότυπος κάθε γυναίκας και οι διάφοροι τύποι εσωρούχων.